Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Zűrös hétköznapok

Zalán vagyok, rendezetlen életvitelű, politoxikomán, fiktív építészmérnök. Egy kolléganőm szerint segíthet a naplóírás, hogy a józanabb pillanataimban rájöjjek, mekkora barom vagyok, és változtassak az életemen. Sajnos az év végi céges buliban, amikor kibékültünk, és ismét beszéltünk, megígértem neki az újévre, szóval tessék!

Friss topikok

  • egy_siraso: ZALÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁN! (2014.10.16. 10:21) Céges autó
  • Bartush: Szerintem is gáz, hogy "webcam modell", hát jó megnevezés... (2012.11.02. 18:26) Webcam
  • scal: aha, egy könyvnél (hacsak nem életrajzi) a 90%-a kitalált ezért fikció, egy blognál (ami névtelen)... (2012.10.27. 18:17) Újra formában
  • Plumeria: Mivan, azonnal úgy beleszerettél a Medencés csajba, h megint nem blogolsz? Ne csináld már, most t... (2012.10.27. 12:07) Csapatépítés
  • aJeti: @Styxx: hehe :D (2012.10.12. 14:38) Lassúság

Linkblog

2009.06.16. 09:36 B. Zalan @ zalan.blog.hu

Kocsmatúra

Éjszaka nem sikerült aludnom. Hétkor értem haza, zuhanyoztam, ittam egy bombát és betaxiztam dolgozni. Viszont meglepő, hogy nem vagyok romosan másnapos. Talán mert három körül ittam utoljára.

Jól sikerült a buli, megbeszéltük a legénybúcsút, meg viszonylag értelmesen tudtunk beszélgetni. Egy darabig. Aztán mikor már eléggé lerészegedtünk, elindultunk. Biztos sétáltunk vagy ötven kilométert. Az volt a terv, hogy átmegyünk egy másik helyre, de közben minden jobb oldalon lévő kocsmában iszunk egyet. Ilyenkor elég gázos eltévedni, de sikerült. Aztán még hajnalban felhívtam a pultos csajt, hogy beugranánk köszönni, keverjen már hat vodkakólát, de mint kiderült, már régen otthon aludt…

 

43 komment

Címkék: vodka házasság legénybúcsú kis édes


A bejegyzés trackback címe:

https://zalan.blog.hu/api/trackback/id/tr701187770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Botfülű Suzan Boyle hasonmás · http://zoltanatya.blog.hu 2009.06.16. 11:14:16

Zalán, zalán rossz vége lesz ennek. Nem kéne ennyire két végén égetni a gyertyát.

A templomkórusból is akik az anonim alkoholistákkal járnak ki cigizni mesélik, hogy ot tkezdődik a komoly baj, amikor már nincs macskajaj.

Megértem, hogy szeretsz huncutkodni, hisz fiatalember vagy, de az ital nem játék. Ha a kislányoktól még be is csúszik egy kis nanoméretű nem várt adalék, azt még el lehet ecsetelgetni, de egy májcirózis nem herpesz!

Ha gondolod, kérek Zoltán atyától egy tájékoztatót. A nyári ökumenikus táborra még talán van hely. Fiatal, tiszta tekintetű lánykák is jönnek szép számmal. Sziklamászás, este kis miseboros kóla, de csak módjával. A tábortűz mellett Gospel éneklések, szenteltvizes póló verseny, szüzesség megőrzés melletti játékos spriccpartik, meg iylesmik.

Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2009.06.16. 15:26:19

milyen szar pia már az a vodkakóla!?

Mixer 2009.06.16. 15:35:02

@Botfülű Suzan Boyle hasonmás:

háháháhá

eddig bele sem gondoltam, de most már szeretném látni Zalán arckifejezését egy csapat mozgalmár keresztény lányka között,akik mind-mind szüzességet fogadtak :)

Keysha · http://ez-van.blog.hu 2009.06.16. 17:13:57

@Mixer: Szerintem gond nélkül kidumálná őket a bugyijukból... :D

SassyGurl 2009.06.16. 20:45:04

@Bogi24: Kb. olyan mint a fehérbor plusz kóla (=sikoly) :)

Mixer 2009.06.16. 23:56:38

@Keysha:

szerintem, finoman szólva is túlértékelitek Zalán képességeit.

SassyGurl 2009.06.17. 00:26:45

@Mixer: Hát lehet, de valami miatt az a benyomásom Zalánról, hogy az a szerethető szemét pasi, akinek az ember lánya nehezen mond nemet. Ettől függetlenül lehet, hogy egy nagy bunkó és abszolút nem ért a nők nyelvén (bár nekem nem így jött le). :)

nemuccaszoc 2009.06.17. 11:08:45

Nem való neked a házas élet.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.06.20. 11:12:21

@SassyGurl: No igen, érdekes, hogy az ide kommentelő női többség cseppet sem ítéli(és már kezdetben sem ítélte) el :)

Kristopher · http://lelkirakat.blog.hu 2009.06.23. 09:57:00

@savanyú a narancs ( Nyári foci vagy zp):
Valahol a legtöbb nő egy ilyen Zalánra vágyik... amíg nem csalódnak eleget, vagy bele nem lépnek a családalapítás korába. Így persze, hogy szimpatizálnak vele (bocs csajok :)

jadviga79 2009.06.23. 11:20:57

@kree:

logikus, nem is választotta senki sem férjének sem partnerének. Mindegyik nőnek a szeretője, és úgy tűnik mindegyik elégedett is a helyzettel és az izgalmakkal. A férjnek való kiszámítható és megbízható. Itt a vadászat a biztos, de hogy ki kivel, és milyen helyzetben, na az adja a helyzet pikantériáját.


A férjnek való másmilyen, vagy férjként másként adja elő magát valaki.
Van egy ismerősöm, aki miután megnősült, nagyon megváltozott, pedig azelőtt simán ledumálta a bugyit bárkiről, olyan szövege volt. Ezt a változást nem tudom meddig bírja, vagy nem tudom, mennyire nagy áldozat ez a részéről, az is lehet, hogy lenyugodott, mondjuk már 16 évesen is nagydumás volt, lehet, hogy még egyszer újra előtőr belőle, nem tudom. Mindenesetre, érdekes.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.06.26. 16:07:44

@jadviga79: Ezt miből gondolod? Szerintem mi pasik közülünk sokan ugyanúgy megdugnák még a guruló almát is, (byBogi), mint Zalán, ha férjnek valók vagyunk,(vagy már férjek), ha nem.

SassyGurl 2009.06.27. 12:51:47

@savanyú a narancs ( Nyári foci vagy zp): én nem ítélem el, amíg nem velem teszi ugyanezt valaki, "egy másik Zalán" :D
Bár velem nehezen, mert elég dörzsölt vagyok ahhoz, hogy átlássak a szitán. ;)

SassyGurl 2009.06.27. 12:54:26

@kree: Elég okos vagyok ahhoz, hogy ne kezdjek ki egy Zalán típusú pasival, ettől függetlenül vonzó egy nő számára (mert olyan megszelídíthetetlen és azt hisszük, hogy na majd mi...aztán jön a kopp)

jadviga79 2009.06.28. 11:06:24

@savanyú a narancs ( Nyári foci vagy zp):

Azt az idea van a fejemben, hogy egy nős és családos férfi igyekszik monogám életet élni és a gyerekei illetve elsősorban az egész család jövőjét és érdekeit szem előtt tartani meglehet időnként a saját pur vágyaival ellentétben,
Mmivel ebbe a naponta más nővel dugok, bacit vagy hazaviszem vagy nem, vagy borít a nejem emiatt vagy nem, nemigen fér bele. Más az, hogy csorgatom a nyálam egy jó nő láttán és más az, hogy haza is viszem. Felelősségtudat, illetve annak tudatában lenni, hogy mindennek következményei vannak, illetve megéri -e avagy sem. Erről beszélek én. Persze, ez lenne az ideális, erre törekszünk, jó esetben a kellő pillanatban tudunk mérlegelni és helyesen döntünk, vagy ha megbotlunk még korrigálható a dolog.

Az előző kommentemben arra akartam utalni, hogy Zalán nem törekszik egyelőre a monogám életvitelre, amiben nem találok semmi kivetnivalót, hisz egyedülálló, fiatal srác, miért ne kalandozhatna? Szuper, izgalmas periódus ez, nem ígér senkinek semmit, akár több nő egymás mellett. Én, mivel nem ismerem, mégis abból indulok ki, hogy egy normális, átlagos fickó, akinek most ilyen az élete, de nem ez az életcélja hogy így éljen, mert ez nagyon nagyon izgalmas egészen addig a pontig, amig azt nem mondod, most már magányosnak érzem magam, és örülnék, ha lenne mellettem valaki.

Viszont vannak, olyan pasik akiknek sosem jön el ez a nagy csajozós időszak, mert egész egyszerűen nincs igényük arra, hogy pár órás ismerettség után hazacipeljenek valakit. Több okból sem. És még akkor sem, ha kijelenti, hogy "úgy megdugná a csajt". Egyszerűen nem teszi meg és kész.
Talán rájuk mondjuk, hogy férjnek valók. Mert mindig olyan rendes, felelősségteljes fickók. Egyébként nők között is van mindenféle, akiket a pasik szintén beraknak egy fakba: pl. a "dugnivaló" csaj, akit a legtöbb férfi tényleg inkább csak egyszer szeretne hazavinni, és lehetőleg ne maradjon ott. Ettől függetlenül megtalálja a párját a "dugnivaló csaj" is, de mégis a legtöbb férfi szemében ezt a kategóriát képviseli. Az olyan nő, aki állandóan falakat emel maga köré, azt meg nem akarja hazavinni senki egy laza numerára, vagy azért mert feltámad bennük a felelősségtudat, - bár lehet ez naivitás részemről, és inkább félelem, hogy nem lehet tőle megszabadulni, vagy mert túl sok energiabefektetés lenne. :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.07.01. 13:26:20

@SassyGurl: Elég dörzsölt és okos vagy, de ha teszem azt egy gyenge pillanatodban, egy buli erejéig az alkohol hatása alatt elcsábulsz egy másik Zalánnak, és utána ő nem felejt el téged, hanem felhív, ajándékot ad, randira hív, és amúgy is vonzódsz hozzá, mint a mágneshez, akkor mit teszel?:))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.07.01. 13:37:56

@jadviga79: Azért a nős férfiak is félrelépnek nem is kevesen, meg szerintem a férjnek valók is túllépnek néha a nyálcsorgatáson. Ha gumival teszik nem visznek haza betegséget sem, ha pedig ügyesen színlelnek, akkor a külvilág felé is megmarad a felelősségteljes, rendes fickó máza.

Zalán jelenlegi életvitelét mások is átélték, átélik, át fogják élni, és ebben a periódusban minden nő a "dugnivaló" kategóriába kerül, bármennyire is értékesebb (lenne) ennél.

A maga köré falakat emelő nővel sokszor tényleg nem éri meg bajlódni és időt-energiát belefektetni, mert a falak ledönthetetlenek.
Az persze más kérdés, hogy a nő falakat emel maga köré szóban, de ő mégis ledönthető-e egy laza numera keretében, hogy szavaiddal éljek:)

SassyGurl 2009.07.01. 16:13:49

@savanyú a narancs ( Nyári foci vagy zp): az már nem egy Zalán ;)
Természetesen szőröstül-bőröstül kihasználom :P

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.07.01. 18:01:03

@SassyGurl: Tőlem több Zalán is lehet ;)
A kihasználás mikor fog a te kihasználásodba átcsapni, a második randin, hm?:))

SassyGurl 2009.07.01. 21:30:25

@savanyú a narancs ( Nyári foci vagy zp): itt nem használ ki senki senkit, csak élvezzük egymás társaságát, tévedés ne essék a nők ugyanúgy élvezik a szexet....
Most újat mondtam igaz? :P (nem kell válaszolni, költői kérdés volt)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.07.02. 20:40:23

@SassyGurl: Viszont még mindig nem értik a tréfát:P

SassyGurl 2009.07.03. 01:15:00

@savanyú a narancs ( Nyári foci vagy zp): ohh dehogynem, én vagyok a legnagyobb humorzsák kerek e világon XD

jadviga79 2009.07.03. 10:24:04

@savanyú a narancs ( Nyári foci vagy zp):

Igaz, sok férfi félrelép sok férfi nem, de semmiképpen nem akarják megbontani a családot.

A "Zalán - periódusban" is felbukkanhat egy nő, aki kitűnik az illetőnek a többi közül ilyen-olyan okból, és máris kikerült a dugnivaló kategóriából..., hiába vágyta volna a pasi beszuszakolni oda... és ez nagyban függ a leányzó hozzáállásától, aki amúgy hiába áll be a sorba, nem dugnivaló "alapkategóriájában".

A falak miért lennének ledönthetetlenek? Ez egyszerűen nem igaz. Csak a pasik nagy része azt mondja, minek vesződjek vele, hisz van helyette 5 másik, aki még ajánlkozik is... A pasik többsége pedig tojik a belső értékekre, az ágyon keresztül vezet az út, valahogy megfordult a sorrend.. ami egyébként időnként nagyon is izgalmas tud lenni, én ezt megértem. :)

Ha a falakat maga köré emelő nő mégis "ledönthető", az csak azért lehet, mert úgy gondolja érzelmileg nincs veszélynek kitéve, vagy megéri a pasi az esetleges sérülések kockázatát is, :) vagy szenvedni akar. :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.07.10. 23:08:30

@SassyGurl: Tényleg? Ez miért nem tűnt még fel senkinek?:D:P

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.07.10. 23:14:20

@jadviga79: Hát ebben a periódusban igen ritka, hogy egy nő kikerülhessen ebből a kategóriából, bármit is tesz érte, ha a pasi csak emgdugni aakrja, akkor csak annyi lesz.

A falak nagy része ledönthetetlen, csak bizonyos pasiknak ledönthető, nekik viszont kapásból, a többiek csak folytonos koppanásra vannak ítélve. Másrészt igencsak tapasztalható, hogy ledöntött falak is másodperc törtrésze alatt visszaépülnek, a "fuss még pár kört" jelszóra. A pasik pedig ezt únják meg hamar.

Kristopher · http://lelkirakat.blog.hu 2009.07.13. 08:42:06

@savanyú a narancs ( Nyári foci vagy zp): Hát ezt a sok okosságot nem általánosítanám a helyedben. Nálad lehet, hogy így van - de ettől nem lesz törvényszerű mindez ;)

SassyGurl 2009.07.13. 09:20:16

@savanyú a narancs ( Nyári foci vagy zp): a senki alatt magadat érted? akkor már értem ;)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.07.20. 15:59:15

@SassyGurl: Mondhatnám, hogy téged értelek, de az éppolyan gyengécske próbálkozás lenne a humorra, mint amit te próbáltál a előadni a kommentedben:P

SassyGurl 2009.07.20. 22:44:46

@savanyú a narancs ( Nyári foci vagy zp): nem megyek át óviba, nyugodtan ignorálhatsz ezentúl...

SassyGurl 2009.07.20. 22:46:50

@savanyú a narancs ( Nyári foci vagy zp): nyugodtan ignorálhatsz, nem azért járok ide, hogy kötekedjek bárkivel is, arra éppen elég a való élet...
na puszi Mr. Okostojás

SassyGurl 2009.07.20. 22:48:06

opps bocsi mindenki a majdnem dupla commentért :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.07.20. 22:55:02

@SassyGurl: Szivi, mondtam én, hogy nem érted a tréfát:D

SassyGurl 2009.07.20. 23:52:42

@savanyú a narancs ( Nyári foci vagy zp): látom tréfarépát ettél, de értem én, csak nem szeretem :))

Kristopher · http://lelkirakat.blog.hu 2009.07.21. 06:56:33

@SassyGurl: :) Ahogy Hofi atyánk szokta volt mondani ;) Nekem is a szavam járása ;)

SassyGurl 2009.07.21. 08:51:51

@Kree: imádom Hofi bácsit, emlékére egy kis kitekintés :)
www.youtube.com/watch?v=BWZpGVDyBl4&feature=related

SassyGurl 2009.07.22. 10:03:36

@savanyú a narancs ( Nyári foci vagy zp): Honnan veszed, hogy kiakadtam? :)
Szeretek én vitázni, csak úgy a vita kedvéért, de valahogy itt nincs se kedvem, se türelmem rá. Szóval ennyit rólam, ez a blog nem rólam vagy rólad szól...szóval csittttt :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.07.28. 23:25:15

@SassyGurl: Vitázhatunk éppen máshol is, az ujjad pedig vedd le a számról, mert megharapom:)
eXTReMe Tracker
süti beállítások módosítása