Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Zűrös hétköznapok

Zalán vagyok, rendezetlen életvitelű, politoxikomán, fiktív építészmérnök. Egy kolléganőm szerint segíthet a naplóírás, hogy a józanabb pillanataimban rájöjjek, mekkora barom vagyok, és változtassak az életemen. Sajnos az év végi céges buliban, amikor kibékültünk, és ismét beszéltünk, megígértem neki az újévre, szóval tessék!

Friss topikok

  • egy_siraso: ZALÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁN! (2014.10.16. 10:21) Céges autó
  • Bartush: Szerintem is gáz, hogy "webcam modell", hát jó megnevezés... (2012.11.02. 18:26) Webcam
  • scal: aha, egy könyvnél (hacsak nem életrajzi) a 90%-a kitalált ezért fikció, egy blognál (ami névtelen)... (2012.10.27. 18:17) Újra formában
  • Plumeria: Mivan, azonnal úgy beleszerettél a Medencés csajba, h megint nem blogolsz? Ne csináld már, most t... (2012.10.27. 12:07) Csapatépítés
  • aJeti: @Styxx: hehe :D (2012.10.12. 14:38) Lassúság

Linkblog

2009.06.12. 09:31 B. Zalan @ zalan.blog.hu

Diploma

Tegnap nem aludt nálam a pultos csaj, mondta, hogy végre behívták egy állásinterjúra. Beszarás, nem is tudtam, hogy van diplomája. Mondjuk valami bölcsész cucc, de akkor is. Furcsa egy sznob paraszt dolog, de valahogy máshova került így a fejemben. Talán az egyenrangúbb lenne rá a megfelelő kifejezés? A lényeg, hogy nem tudom már csak egy hülye picsának nézni.

 

11 komment

Címkék: állás diploma állás interjú pultos csaj


A bejegyzés trackback címe:

https://zalan.blog.hu/api/trackback/id/tr771180459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kristopher · http://lelkirakat.blog.hu 2009.06.12. 09:40:19

Na, még hogy azt feltételezték egyesek, hogy a pultos csajjal túl van a kapcsolat az "összejárunk kúrogatni státusz"-on...
Zalán, szerintem ez még így nem sznobság - eddig. De ha tényleg másképpen fogsz ezentúl bánni vele, ha esetleg mostantól furdalni fog a lelkiismeret, miközben megcsalod, na akkor vagy "sznob paraszt" :)

Botfülű Suzan Boyle hasonmás · http://zoltanatya.blog.hu 2009.06.12. 09:44:34

Hopplá, hopplá. Micsoda kellemes meglepetés. Más diplomát füllent magának, még EP képviselőként is kamu doktori titulust tol fel honlapjára, mint tette a Dobai Alexandrácska, aki bámulatos karrierjét azzal kezdte, hogy egy piacra jért vásárolni Kovács Csajozó Laci bácsival.

Pedig ki gondolná, hogy az erkölcs Himalájáján magasodó politikusaink is képesek ilyesmire?

P.Cs. meg diplomájáról szerényen hallgat?

Mi itt a templomkórusban ritka angyali erénynek tartjuk az ilyesmit, főképp ha mindez azzal párosul, hogy még külön felkért arra, hogy a popsijával is foglalkozz.

Teljesen helyénvaló, hogy felértékelted magadban, főleg K.É.-hez képest. Azon se lepődnék meg, ha kiderülne a nyomulós kis divatdomináról, hogy a mérlegképes könyvelői papírjait az Ecserin vette.

jadviga79 2009.06.12. 11:59:27

Az, sznob dolog, és ha máshova tetted a fejedben akkor másképp is kezelted eddig.

Nem ide tartozik, de engem érdekelne, hogy bölcsészdiplomával hova híjják be az embert végre, ha már lefutott végül a dolog, ha nem titok, oszd meg kérlek velem is.

@kree:
diplomás csajokat is meg szoktak csalni időnként.
De ne aggódj, Zalán ezentúl másként kezeli majd a leányzót, ebben biztos lehetsz. Én csak azt nem értem, hogy a lány hogy bírja ezt a státuszt ennyi ideje... :) Bár, lehet hogy rágódik, csak Zalán nem kap ebből semmit. Vajon mennyi idős lehet?

Viszont, most nem lehet tudni, hogy Zalán csajozik töretlenül és kötetlen kapcsolatra vágyik, mindegy, hogy kivel, vagy csak a HP -ket "használja" (szigorúan diploma nélkül). :P

Kristopher · http://lelkirakat.blog.hu 2009.06.12. 12:14:35

@jadviga79: Jaja, lehet a diploma annyira megváltoztatja a róla alkotott képet, hogy dobja is? Azért csak nem... Az lenne a 100%-os sznobság :)

Mellesleg volt egy olyan sejtésem, hogy a diplomásokat is megcsalhatják... ;)

Botfülű Suzan Boyle hasonmás · http://zoltanatya.blog.hu 2009.06.12. 12:28:18

ami ellen a diplomások úgy védekeznek, hogy külön diplomás swinger klubok is vannak, de nem a Geronazzo M. féle

Keysha · http://ez-van.blog.hu 2009.06.12. 12:53:11

"A lényeg, hogy nem tudom már csak egy hülye picsának nézni."

Miért, idáig annak nézted...? Azért, mert összejártok dugni, még nem feltétlenül hülye picsa. Ez a jelző inkább K.É-re illik...
Nem mellesleg ismerek 1-2 totál gyökér nem 1 diplomával rendelkező embert. Említésre sem méltóak.

Amúgy meg, ha P.Cs-ban nem csak a potenciális szexpartnert láttad volna, hanem kicsit érdeklődtél volna a lénye iránt is, akkor már tudnál a diplomájáról. Az meg azért furi, hogy a szüleidnek bemutatod, de lényegében meg lópact se tudsz róla...

jadviga79 2009.06.12. 14:30:20

@Botfülű Suzan Boyle hasonmás:

és a belépésnél azonnal be kell mutatni? :))

@Keysha:

igazából ezért kérdeztem, hogy hogy bírja a helyzetet.
Kicsit szar, mikor megdugnak, de a bazira nem érdeklődnek a dolgaid iránt. De alapjában véve az is, ha úgy tesz, mintha érdeklődne, de amúgy mindegy.... :D

jadviga79 2009.06.12. 15:37:28

@jadviga79:

úgy értettem persze, hogy rossz lehet... :)

Botfülű Suzan Boyle hasonmás · http://zoltanatya.blog.hu 2009.06.13. 10:05:35

@jadviga79:
belépő tétel van. Ha nem tudott összefoglalni a preszecessziós architektúra jelentőségét az organikus építészetig vezető úton, vagy a Károlyi kormány Tanácsköztársasághoz vezető stratégiai ballépéseit, ha éppen azt húzod, akkot ugrott az aznap esti double penetrationnak. Legalábbis a templom kórusban így mesélik.

jadviga79 2009.06.15. 15:11:47

@Botfülű Suzan Boyle hasonmás:

akkor mindig igazán fordulatos lehet az este, a beugró kérdések eleve megadják a kellő izgalmat az egészhez, aztán ha bennt vagy, úgy sejtem ez csak tovább fokozódik. :)))
eXTReMe Tracker
süti beállítások módosítása