Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Zűrös hétköznapok

Zalán vagyok, rendezetlen életvitelű, politoxikomán, fiktív építészmérnök. Egy kolléganőm szerint segíthet a naplóírás, hogy a józanabb pillanataimban rájöjjek, mekkora barom vagyok, és változtassak az életemen. Sajnos az év végi céges buliban, amikor kibékültünk, és ismét beszéltünk, megígértem neki az újévre, szóval tessék!

Friss topikok

  • egy_siraso: ZALÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁN! (2014.10.16. 10:21) Céges autó
  • Bartush: Szerintem is gáz, hogy "webcam modell", hát jó megnevezés... (2012.11.02. 18:26) Webcam
  • scal: aha, egy könyvnél (hacsak nem életrajzi) a 90%-a kitalált ezért fikció, egy blognál (ami névtelen)... (2012.10.27. 18:17) Újra formában
  • Plumeria: Mivan, azonnal úgy beleszerettél a Medencés csajba, h megint nem blogolsz? Ne csináld már, most t... (2012.10.27. 12:07) Csapatépítés
  • aJeti: @Styxx: hehe :D (2012.10.12. 14:38) Lassúság

Linkblog

2012.10.30. 10:27 B. Zalan @ zalan.blog.hu

Céges autó

Azt meséltem már, hogy megkaptam a céges autót? Egy skoda octavia, fasza fehér, meg egy benzinkártya hozzá, havi kétezer kilométerig.

Este hazavittem a Medencéshez. Forgattam a kulcsát az ujjamon, a másik kezemben meg a kártyát. Megkérdeztem tőle, hogy bébi meghívhatlak egy egész estés redbullra, vagy egyből megyünk pipára a céges skodámba? Azt mondta, hogy ha nem valaki másnak a használt autóját kaptam volna, vagy ha legalább már kitakaríttatom, akkor meg is dughattam volna benne.

15 komment

Címkék: dugás céges autó medencés csaj


2012.10.29. 10:34 B. Zalan @ zalan.blog.hu

Webcam

Egy kicsit összejöttünk a Medencés csajjal. Azóta mindenki mást hanyagolok. Olyan durva, hogy csörög a telefonom, vagy jön valami üzenet, és nem akarok válaszolni rá. Aztán meg kimegy a fejemből, és így szinte mindenkit hanyagolok. Ahogy a blogot is…

Közben rájöttem, hogy a medencés csajnak honnan van pénze. Egyszer elől hagyott egy laptopot, előtte állvánnyal, meg egy webkamerával. Kérdeztem, hogy pornózik-e, de csak hülyeségből. Azt mondta, hogy nem, hanem webcam modell. Ül, csacsog, néha vetkőzik, és a faszik meg eltartják. Nem vagyok prűd, de ezen meglepődtem. Meg azon is, hogy többet szakít vele, mint az én új fizetésem.

5 komment

Címkék: chat webcam szexchat medencés csaj


2012.10.18. 11:42 B. Zalan @ zalan.blog.hu

Csapatépítés

A csapatépítés egész jól sikerült, azt leszámítva, hogy kurvára megfáztam, és itthon feküdtem három napot. Ma se mentem még dolgozni, holnap meg már minek…

Hétfőn benézett a Vörös, hozott zsepit, meg teát, cuki volt. Aztán kedden a Medencés csaj is meglátogatott, mert mondtam, hogy lázas vagyok, meg egyedül, és vigyázni akart rám, hogy ne legyen komolyabb bajom. Nem tudom, hogyan sikerült meggyőznöm erről, de egy éjszakát és még egy egész napot ott töltött, amíg tegnap fel nem jöttek a haverok, hogy a jó öreg indián gyógymóddal kikúráljanak. Akkor lelépett, kicsit sértődötten.

Azt hiszem, belezúgtam ebbe a képbe, hogy ő a gondoskodó nő az életemben. Annyira éreztem, hogy fontos vagyok neki, amikor például megkóstolta a teámat, hogy elég édes-e, és hogy már ne legyen túl forró, vagy amikor elküldött zuhanyozni, és addig felrakta a törölközőmet a radiátorra, hogy majd meleg legyen utána… Tegnap már azon gondolkoztam, hogy ez biztosan csak azért van így, mert a helyzet kiszolgáltatottá tett, de még ma is érzem. Annyira furcsa, tényleg itt van a hasamban, és ilyet még nem éreztem korábban.

Valahogy a hétvégén újra találkoznom kellene vele, most úgy érzem, hogy mindenkinél jobban akarom!

3 komment

Címkék: tea megfázás csapatépítés medencés csaj


2012.10.12. 09:08 B. Zalan @ zalan.blog.hu

Újra formában

Akkora jó volt, szétaláztam a kis hülyét. Behívtam az irodavezetőt is, hogy legyen tanúm, a függönyöket meg elhúztam már korábban, hogy mindenki lásson. Azzal kezdtem, hogy tudja-e, hogy miért van itt.
És tényleg azt hitte, hogy visszakapja a munkáját…! Győzködött, hogy lenyugodott, meg megváltozik, és nézzem meg a munkáit, alig találok bennük kisebb hibákat…
Mondtam, hogy ennek örülök, bár azért a munkáira ne legyen annyira büszke, láttam néhány költségvetését, amit nem lett volna szabad abban a formában kiadnia a kezéből. Persze nem néztem utána, pont leszarom, miken dolgozott eddig.

Meghallgattam, bólogattam, meg hümmögtem, mintha tényleg ezen gondolkoznék, aztán egy mondattal elintéztem: Az, hogy ki vagy rúgva, nem változik. Megvolt az oka, hogy megszabadultam tőled, és eszemben sincs visszavenni. Viszont a leveled, és a fenyegetéseid elgondolkoztattak, és nem tudom, hogyan tovább. Tényleg azt akarod, hogy ügyet csináljunk belőle, vagy átmegyünk a szomszédba, és aláírod amiket kell?

Az irodavezető csak ekkor nézett fel az iPhone 5 -ből, és megszeppenve mosolygott.

Átmentünk, aláírt mindent, megígért mindent, az IT-s srác eltűntette mindenhonnan, én meg lekísértem. Mondtam, hogy szívjunk el még egy cigit. Szegény fiú, már teljesen össze volt zavarodva. A bejárat mellett rágyújtottunk, őt is megkínáltam, és megígértem, hogy nem fogom rossz hírét kelteni, de inkább ne hivatkozzon rám, mint korábbi főnökére. Aztán azt is, hogy meg fogja kapni rendesen a pénzét, a csajok kiszámolják majd a szabadságát is, és ha nem kapna máshol melót, figyeljen majd oda a TB-re néhány hónap múlva. A végére azt érezhette, hogy már majdnem haverok vagyunk, és már majdnem én is. Aztán amikor elnyomta a csikket, kezet fogtunk, és mintha csak az előző gondolatmenetet folytatnám, megkérdeztem, hogy legalább megérte a kiscsaj?
Bambán nézett, én rákérdeztem még egyszer, hogy nem, mégsem? Majd elengedtem a kezét, és bementem a forgóajtón.

8 komment

Címkék: iphone 5 kirúgás alázás iPhone


2012.10.11. 10:47 B. Zalan @ zalan.blog.hu

Komolyság és lassúság

Tegnap megint ez a szomorúság… Írtam a Vörösnek, mert nem akartam a Medencésnél nyomulni, de végül mégsem bírtam ki. Kedves volt, de határozottan leterelt. Cigizni sem akart kijönni, azt mondta, éppen leszokik. Mégis azt érzem, hogy egy komoly döntéssel vissza tudnám szerezni.
Van egy ilyen elbaszott listám, tegnap éjszaka írtam. Pontokba szedtem az érveket és ellenérveket, mellette, az elkötelezettség, a szabadság, a vörös és a bulik mellett.

Eléggé elfogult vagyok, és szerintem nem lehet így döntést hozni, csak ahogyan alakulnak a dolgok. Mondjuk idővel biztosan anyámnak lesz igaza, mint mindig, és lesz végre egy komoly kapcsolatom, meg családom…

Megyek cigizni, már vagy húsz perce vár a kis hülye. Biztosan azt hiszi, hogy vissza fogom venni, és megéri várnia…

4 komment

Címkék: vörös szomorúság komolyság vörös csaj


2012.10.10. 09:35 B. Zalan @ zalan.blog.hu

Romantika és lassúság

Tegnap a Vörösnél voltam vagy kettőig. Pizza, narancsos sör, és Hannibál dvd-n. A maga módján még romantikus is az a film…
Hétvégén csapatépítés. Nem tudom, milyen lesz, eléggé szar az idő mostanában. Mondjuk ráfér a bandára, ahogy kirúgtam a kis gecit, elkezdtek tartani tőlem, van aki fél, de olyan is, akinek tetszik, hogy végre eltűnt a nagypofájú bunkó. Jut eszembe, holnap délelőttre hívtam be, az üvegtárgyalóban fogok vele beszélni. Remélem, vicces lesz.

2 komment

Címkék: dvd sör vörös hannibal pizza vörös csaj


2012.10.09. 14:33 B. Zalan @ zalan.blog.hu

Lassúság

A kis geci írt egy levelet, amiben először bocsánatot kér, aztán meg kábé fenyegetőzik, persze csak burkoltan. Azt hiszem, be fogom hívni, hogy beszéljük meg, és elküldöm még egyszer a kurva anyjába.

Hétvégén berúgtam, jó volt, a Medencés csajjal cseteltem, írta, hogy hiányzom neki, de igazából mindig is hiányoztam, mert sosem voltam ott.

A vörös megvolt vasárnap, tegnap viszont elég nyomott voltam. Sosem szoktam depizni, most ez kicsit furcsa volt, főleg, hogy a szex után kezdődött. Eszembe is jutott, hogy "párzás után minden állat szomorú". Nekem ez volt az első…

5 komment

Címkék: szex fenyegetés vörös kirúgás vörös csaj medencés csaj


2012.10.05. 10:08 B. Zalan @ zalan.blog.hu

Kibaszás, megbaszás, bebaszás

Reggel kávézás közben kirúgtam a kis gecit, este meg megyek, és megdugom a Vöröset. Szombaton egy kicsit be kell jönnöm, utána viszont buli, szétcsapom magam végre.

1 komment

Címkék: vörös bebaszás vörös csaj megbaszás Kibaszás


2012.10.04. 09:07 B. Zalan @ zalan.blog.hu

Szakítás

Este dobott a Medencés csaj. Azt mondta, hogy nem veszem komolyan, ezért inkább hagyjuk. És szerinte faszság volt mindig úgy eltűnnöm reggelente. Hiába magyaráztam, hogy az nekem egy teljesen bensőséges eltűnés volt, mintha család lennénk, és a telefon utána, amikor ébredezett… nem érdekelte.
Kérdeztem, hogy van-e valaki más a képben, de tagadta, azt mondta, én is nyomozgathatok utána, ha akarok, nincs senki, egyszerűen ne raboljuk egymás idejét fölöslegesen.

9 komment

Címkék: szakítás medencés csaj


2012.10.03. 13:33 B. Zalan @ zalan.blog.hu

Kis geci

Együtt cigiztünk tegnap néhány sráccal, akiknek már most is a főnöke vagyok. A szomszéd irodából is kint voltak csajok, az egyiket meg is jegyeztem, hogy csinos, bejön. Erre a legvagányabb srác azt mondta, hogy ő versenyez velem, felírta a számát egy darab papírra, és odaadta a csajnak. Állítólag délután már beszéltek, a csaj felhívta, hogy jól leégette a kollégái előtt, de szimpatikus volt neki, és talán majd randiznak is. A kis geci azóta azt hiszi, hogy haverok vagyunk, és fölényes vigyorral közlekedik, meg dumál hozzám. Még a héten kirúgom a faszba.

2 komment

Címkék: munka meló cigi csajok kirúgás


2012.10.02. 10:37 B. Zalan @ zalan.blog.hu

Nyugis hétvége

Hétvégén nem volt semmi a csajokkal. Egyikkel sem. A párost leráztam, aztán megbántam, de már nem akartam hülyét csinálni magamból. A vörössel beszélgettem egy kicsit, szerinte tök jó volt. Csak azt hiányolta, hogy nem volt második menet, pedig néhányat még tudott volna élvezni. A medencés csajjal is csak cseteltem, viszont a haverokkal legalább jól berúgtam. Kimentünk tollasozni néhány sörrel meg cigivel. Közben tekertünk egy vicceset is, hát fetrengtünk a röhögéstől. Nem is gondoltam volna, hogy a tollas ilyen szórakoztató. Tegnap durva nap volt bent, és megjött az első fizetésem, elsején. Ilyet se láttam még. Az egy kicsit feldobta a napomat, aztán estig meg se álltam, hazaértem, akkor jutott eszembe, hogy nem is ettem egész nap, de már nem volt erőm lemenni vagy rendelni valamit. Elaludtam éhesen, ami kurvára szar érzés.

Szólj hozzá!

Címkék: hétvége vörös tollas vörös csaj medencés csaj


2012.09.28. 12:47 B. Zalan @ zalan.blog.hu

Hétvégi hármas?

Írtak az utcán felszedett csajok, hogy mi lesz, beijedtem? Nem bulizunk hétvégén, mert ők már nagyon be vannak indulva.

1 komment

Címkék: buli party hármas


2012.09.27. 09:15 B. Zalan @ zalan.blog.hu

Vörös szex

Tegnap délután még felhívtam a jófej exkollégámat, hogy a Vörösről szerezzek infókat. Dolgozott, nem tudta megmondani, hogy meddig fog maradni, de megkértem, hogy intézze el, hogy bent tartsa legalább hatig. Elintézte. Mikor hat után egy kicsivel odaértem, már szinte csak ő ült a laptopja előtt, meg a jófej messzebb. Vittem hat breezert, csókkal nyitottam, aztán mondtam, hogy lépjünk. Teljesen meg volt lepődve, azt se tudta, hogy éppen mi van. Szabadkozott, hogy kapott valami melót, amit még ma meg kell csinálnia. Mondtam, hogy elintézem, odamentem a kollégámhoz, megköszöntem neki, ő szólt a csajnak, hogy jó éjt, és folytatta a saját munkáját. A Vörös tökre megörült, azt mondta, hogy eltartott volna vagy tízig, és köszöni, hogy megmentettem, pedig már lemondta az esti programját is. Szerintem pont így terveztem volna, ha egy kicsit továbbgondolom. Kibontottam egy-egy baccardit, és amíg összeszedte a cuccait, hívtam a liftet.

Alig beszéltünk, miközben hazamentünk hozzá, hogy kényelmesebben érezze magád, tudjon zuhanyozni, ilyesmi. Végül persze én is a zuhany alatt kötöttem ki vele. Annyira édes volt vizes hajjal, a kis szeplőivel és a zöld szemével, ahogy nézett fel rám félénken. Láttam rajta, hogy egy kicsit aggódik, és hogy szokatlan neki, hogy tudja, hogy nemsokára meg lesz dugva.

Nem volt előjáték, nekem már régóta állt, ő meg szerintem csak attól is nedvesedett, hogy ilyen helyzetben volt. Az ágyra fektettem, a lábai közé feküdtem, és lassan belehatoltam. Tényleg csak lassan, és csak egy kicsit. Ő a seggembe markolt, és próbált magába húzni, de nem engedtem neki. Lefogtam a kezeit a feje fölött, a csuklójánál összefogva, és egy kicsit beljebb csúsztam benne. Megharapott, én a mellébe markoltam erősen, és kijjebb húztam belőle a farkamat, picit mozogtam úgy, majd teljesen belehatoltam, és lassan, de keményen kezdtem mozogni benne.

Néhány perc után beleélveztem.

Cigi breezer és cicisimogatás után leléptem. Otthonról még írtam neki, hogy ez annyira jó volt, és valami annyira megfogott benne, amit nem is tudok elmondani.

Nem tudom, miért csináltam. De azért tényleg bírom a csajt.

7 komment

Címkék: szex vörös vörös csaj


2012.09.26. 12:08 B. Zalan @ zalan.blog.hu

Kosár

Kicsit zavar, hogy minden nap estig dolgozom, és nem tudok elmenni mondjuk egy kedden a haverokkal berúgni. De annyira nem, hogy keddenként valószínűleg a céges kosárcsapattal járok majd edzésre. Tegnap este lementem beköszönni, dobtam vagy két homályt, és inkább kimentem cigizni. Pont a végénél jártam, és azon gondolkoztam, hogy gyújtsak-e még egyet, mielőtt visszamegyek, amikor a Vörös küldött egy üzenetet. Azt kérdezte, hogy miért kerülöm, bla-bla. Ha csak az a bajom, hogy eddig nem akart velem lefeküdni, akkor ő készen áll rá, ilyesmi.

Válasz helyett inkább ma elmegyek érte munka után. Még kitalálom, de valamit kezdek vele.

Szólj hozzá!

Címkék: vörös kosár kosárlabda vörös csaj


2012.09.25. 15:03 B. Zalan @ zalan.blog.hu

Kékek

Tegnap este éberék megbasztak egy tízesre telefonálásért. Eléggé elbaszta a kedvemet, de nem annyira, mint amikor ma reggel beletolattam a mögöttem álló autóba. Nem lett látható baja, ott is hagytam a faszba. Gondoltam, még szerencse, hogy nem volt fent a vonóhorgom. Aztán az egyik sarkon egy nő belémrongyolt hátulról. Akkor már sajnáltam, hogy nem volt fent a horog, pedig a hétvégén még hajót is vontattam egy haveromnak. Szerinte én voltam a hibás, mert nem úgy tűnt, mintha meg akarnék állni. Mondtam neki, hogy baszod, ott a stoptábla, szerinted az mi. Azzal érvelt, hogy akkor se, meg annál nem is szoktak megállni, és én is át akartam menni, látszott. Az autóm kicsúszott a kereszteződésbe, és vagy húsz percig ott álltam, a forgalom közepén, és alkudoztam a nővel, hogy rendőrt hívok, vagy adjon végre egy kibaszott betétlapot, hogy mehessek tovább.

Persze késtem, viszont rendbejött a napom, mikor megkaptam a Medencés csaj képét mailban, amin egy világoskék ingemben fekszik a kádban, habok között. Jó kép lett…

2 komment

Címkék: fotó kép autó baleset karambol betétlap medencés csaj


2012.09.24. 07:32 B. Zalan @ zalan.blog.hu

Barackos

Egy fekete csipkés hálóingben, franciabugyiban és egy őszibarackkal a kezében nyitott ajtót. Elképesztően nőies volt, és mielőtt adhattam volna egy puszit, vagy bármi, ő megfordult, és elindult befelé. Gondoltam, ezzel el is döntötte a kérdésemet. Végignéztem rajta, és ahogy utánamentem, éreztem, hogy pillanatok alatt fel fog állni.

Nem akartam egy állatnak tűnni, de nagyon irányítani szerettem volna, és amúgy is annyira felhúzott, hogy keményen nekiestem. Az élvezés valamiért most is elég nehezen ment, pedig vagy két napja ki se vertem. Utána annyit mondott a dologról, hogy ha szeretkezni is tudunk majd, lassan, csókokkal, akkor megtart.

5 komment

Címkék: sex dugás hálóing franciabugyi medencés csaj


2012.09.21. 12:53 B. Zalan @ zalan.blog.hu

Dugás rendel

A Medencés Csaj kb azt írta, hogy ha ma este találkozunk, és nem leszek hajlandó megdugni, akkor felejtsem el. Olyan, mintha valami balfasz lennék, aki még sosem csinált ilyet. Mindegy, 8-ra átmegyek, csak még azt nem tudom, hogy készüljek-e, vagy csak gerincrevágom, televágom, és a végén megbeszéljük...

10 komment

Címkék: szex dugás medencés csaj


2012.09.20. 12:26 B. Zalan @ zalan.blog.hu

Józan másnap

Hajnal háromig cseteltem a csajokkal, fél hatkor meg jöttek értem. Teljesen szarul vagyok, rosszabb, mint egy másnaposság. Már nem merek több kávét inni, más meg ugye teljesen kilátástalan…

Szólj hozzá!

Címkék: kávé kóla csetelés


2012.09.19. 08:43 B. Zalan @ zalan.blog.hu

Szeret?

A Vőrős csaj belém van zúgva. Azt írta, hogy teljesen olyan pasi vagyok, akivel el tudná képzelni, és a száznyolcvan fokos ellentéte vagyok annak, amilyennek ő gondolt, még mielőtt megismert. Hogy most ezzel mihez kezdjek, azt még nem tudom.

Felvett facen a hétfői romkocsmás csaj. Mégis csak részeg lehettem, józanul már nagyon nem jönne be. Azért majd visszaigazolom, hogy ne legyek teljesen paraszt.


Holnap nem leszek a városban, elvisznek valahova vidékre, és még az se biztos, hogy estére hazahoznak.

3 komment

Címkék: vörös romkocsma vörös csaj


2012.09.18. 10:05 B. Zalan @ zalan.blog.hu

Szigorú szopás

Tegnap este romkocsmáztunk egy utolsót. Valahogy ezek a hétfői bulik mindig eldurvulnak. Munkából hazafelé vettem egy üveg tequilát, kicsit fájt a torkom, ezért Eldorádót kevertem belőle, mézzel, meg citromlével. Mindig azt képzelem róla, hogy ez a felnőtt tea. Szóval elkortyoltam vagy másfél deci tequilát amíg lezuhanyoztam, átöltöztem, meg hívtam egy taxit.

Kicsit részegen értem oda a helyre, de a fáradtságra fogtam. Ittam még párat, és át is lendültem, aztán leálltam, és tök normálisan ittam tovább. Magamon is meglepődtem. Szóval ott volt ez a szigorú szájú csaj. Mindig a vastag ajkak tetszettek, de valahogy ez a szigorú vonal is megfogott. Kíváncsi voltam, hogy szophat egy ilyennel. Hát jó volt. Ő ült, és a háta mögött támaszkodott, én meg előtte térdeltem. Alig tudtam elélvezni, már a végén magamnak vertem, izzadtam, mint egy disznó, és remegett mindenem, mire végre rávertem az arcára és mellére. Nekem végre jó volt, szerintem ő egy kicsit többre számított.

Már nem is tudom, mikor dugtam egy jót utoljára...

3 komment

Címkék: szex buli szopás koktél tequila eldorádó


2012.09.17. 11:55 B. Zalan @ zalan.blog.hu

Befejezetlen szopás

Pénteken feljött a Vörös, hozott egy üveg pezsgőt, meg egy kisüveges Jaegert. Mondjuk ezt a párosítást nem nagyon értettem, de nem is ittam, csak a pezsgőből. Nekem is volt otthon még egy valamilyen muskotályos vacak, később azt is kibontottuk.

Már a második pohárnál a nyakát csókoltam, aztán a fehér blúza alá nyúltam. Ez volt rajta akkor is, amikor először beláttam a szeplős cicijéhez. Most is nagyon tetszettek a rózsaszín bimbói és a kis szeplők a fehér mellein. Tökre fel volt izgulva néhány puszitól a bimbójára, én meg hamar úgy éreztem, hogy a lába közé kell nyúlnom.

A csiklóját simogattam, ő meg becsukott szemmel zihált, és hamar el is élvezett. Nem hagytam abba, egy kicsit belenyúltam, és úgy mozogtam benne, hogy közben a csiklóját is tudjam simogatni a hüvelykujjam dombjával a tenyeremen. Ittam egy korty pezsgőt, és mikor ismét gyorsult a légzése, az ízével a számon az ajkába haraptam, és a tarkójánál a hajába túrva elkezdtem erősen tartani, majd húzni a haját. Amikor éppen élvezett, megfogtam a torkát, és még erősebben haraptam az alsó ajkát. Nagyon bejött, ahogy vonaglott, meg elfojtva sikított egy kicsit.

A végén megkérdezte, hogy honnan tudok ilyeneket, és hogy most akkor ő jön? Hiába szopott egész jól, egyszerűen nem tudtam elélvezni. Ma meg fájnak a golyóim.

2 komment

Címkék: vörös szopás pezsgő uhhazás


2012.09.14. 09:31 B. Zalan @ zalan.blog.hu

Ünnepi randi

Este randi a Vörössel. Fel akar jönni hozzám, hogy nyugodtan ihassunk, ne kelljen még hazavezetnem tőle. Ez milyen duma már?

 

1 komment

Címkék: vörös randi vörös csaj


2012.09.13. 10:25 B. Zalan @ zalan.blog.hu

Drogos party?

A kis kurvák megint írtak, hogy ismételjük meg a péntekit belasztizva, meg vigyek kamerát. Hát, nem tudom…

4 komment

Címkék: szex kamera ex bogyó eki


2012.09.12. 12:24 B. Zalan @ zalan.blog.hu

Felkészítés

Októberre fel akarnak készíteni az új melóra. Kurvasokat dolgozom, ami mondjuk annyi, hogy egész nap rohangálok, meg figyelek, hogy mit kell majd megtanulnom.

A Medencés csaj azt kérdezte, hogy sosem fogom már megdugni?

5 komment

Címkék: munka meló medencés csaj


2012.09.11. 10:01 B. Zalan @ zalan.blog.hu

Randimegbeszélés nyalás közben

Tegnap írt a Vörös, hogy nem felejtett el, és fogunk ünnepelni, csak még a barátnőivel lementek a Balcsira, mert jó volt az idő, és hogy mi lenne, ha sütne valami tortát, vagy ilyesmit. Éppen a Medencés csaj húsos nagyajkai között voltam, de utána lefixáltuk a pénteket, és tiramisut kértem.

8 komment

Címkék: nyalás Vörös Medencés Balcsi tirmaisu


eXTReMe Tracker