Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Zűrös hétköznapok

Zalán vagyok, rendezetlen életvitelű, politoxikomán, fiktív építészmérnök. Egy kolléganőm szerint segíthet a naplóírás, hogy a józanabb pillanataimban rájöjjek, mekkora barom vagyok, és változtassak az életemen. Sajnos az év végi céges buliban, amikor kibékültünk, és ismét beszéltünk, megígértem neki az újévre, szóval tessék!

Friss topikok

  • egy_siraso: ZALÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁN! (2014.10.16. 10:21) Céges autó
  • Bartush: Szerintem is gáz, hogy "webcam modell", hát jó megnevezés... (2012.11.02. 18:26) Webcam
  • scal: aha, egy könyvnél (hacsak nem életrajzi) a 90%-a kitalált ezért fikció, egy blognál (ami névtelen)... (2012.10.27. 18:17) Újra formában
  • Plumeria: Mivan, azonnal úgy beleszerettél a Medencés csajba, h megint nem blogolsz? Ne csináld már, most t... (2012.10.27. 12:07) Csapatépítés
  • aJeti: @Styxx: hehe :D (2012.10.12. 14:38) Lassúság

Linkblog

2012.09.27. 09:15 B. Zalan @ zalan.blog.hu

Vörös szex

Tegnap délután még felhívtam a jófej exkollégámat, hogy a Vörösről szerezzek infókat. Dolgozott, nem tudta megmondani, hogy meddig fog maradni, de megkértem, hogy intézze el, hogy bent tartsa legalább hatig. Elintézte. Mikor hat után egy kicsivel odaértem, már szinte csak ő ült a laptopja előtt, meg a jófej messzebb. Vittem hat breezert, csókkal nyitottam, aztán mondtam, hogy lépjünk. Teljesen meg volt lepődve, azt se tudta, hogy éppen mi van. Szabadkozott, hogy kapott valami melót, amit még ma meg kell csinálnia. Mondtam, hogy elintézem, odamentem a kollégámhoz, megköszöntem neki, ő szólt a csajnak, hogy jó éjt, és folytatta a saját munkáját. A Vörös tökre megörült, azt mondta, hogy eltartott volna vagy tízig, és köszöni, hogy megmentettem, pedig már lemondta az esti programját is. Szerintem pont így terveztem volna, ha egy kicsit továbbgondolom. Kibontottam egy-egy baccardit, és amíg összeszedte a cuccait, hívtam a liftet.

Alig beszéltünk, miközben hazamentünk hozzá, hogy kényelmesebben érezze magád, tudjon zuhanyozni, ilyesmi. Végül persze én is a zuhany alatt kötöttem ki vele. Annyira édes volt vizes hajjal, a kis szeplőivel és a zöld szemével, ahogy nézett fel rám félénken. Láttam rajta, hogy egy kicsit aggódik, és hogy szokatlan neki, hogy tudja, hogy nemsokára meg lesz dugva.

Nem volt előjáték, nekem már régóta állt, ő meg szerintem csak attól is nedvesedett, hogy ilyen helyzetben volt. Az ágyra fektettem, a lábai közé feküdtem, és lassan belehatoltam. Tényleg csak lassan, és csak egy kicsit. Ő a seggembe markolt, és próbált magába húzni, de nem engedtem neki. Lefogtam a kezeit a feje fölött, a csuklójánál összefogva, és egy kicsit beljebb csúsztam benne. Megharapott, én a mellébe markoltam erősen, és kijjebb húztam belőle a farkamat, picit mozogtam úgy, majd teljesen belehatoltam, és lassan, de keményen kezdtem mozogni benne.

Néhány perc után beleélveztem.

Cigi breezer és cicisimogatás után leléptem. Otthonról még írtam neki, hogy ez annyira jó volt, és valami annyira megfogott benne, amit nem is tudok elmondani.

Nem tudom, miért csináltam. De azért tényleg bírom a csajt.

7 komment

Címkék: szex vörös vörös csaj


A bejegyzés trackback címe:

https://zalan.blog.hu/api/trackback/id/tr104804093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fahey 2012.09.27. 11:05:27

neki is jó volt, vagy az már nem érdekelt?

godel91 2012.09.27. 12:22:13

@fahey: igaz:D

Kedvelem ezt a Vöröset:) Van benne valami érzékeny, valami emberibb, mint a medencésben...

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2012.09.27. 18:00:41

@fahey: +1 :D

ez kell Zalánnak, először egyik se, aztán meg mindkettő, majd most jön az a rész, hogy egyszer egyikkel, aztán másikkal

nem is tom, tényleg lehet kamu, régen amikor volt valami azokról nem írt ilyen részletesen, ez már majdnem olyan mint egy pornóleírás :D

látod csannamari, én meg ezt nem értem, hogy csak úgy hagyja, hogy BELEÉLVEZZEN, mert a nők olyanok, csak úgy hagyják

NH3CL · http://nh3cl.blog.hu 2012.09.28. 08:06:06

@scal: Neeeeem... Most az a rész jön, hogy jajj melyiket válasszam, mert mindkettő olyan jó. Ja és a csajok szoktak magukról csak úgy képet küldeni... perszeeee :D

Cavalcanti 2012.09.28. 15:19:35

És pisálta már le valamelyikőtök alsógatyáját a csaj szobából kizárt,bosszúra éhes kutyusa ? Mert én már jártam így. majd egyszer megírom.
eXTReMe Tracker
süti beállítások módosítása