Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Zűrös hétköznapok

Zalán vagyok, rendezetlen életvitelű, politoxikomán, fiktív építészmérnök. Egy kolléganőm szerint segíthet a naplóírás, hogy a józanabb pillanataimban rájöjjek, mekkora barom vagyok, és változtassak az életemen. Sajnos az év végi céges buliban, amikor kibékültünk, és ismét beszéltünk, megígértem neki az újévre, szóval tessék!

Friss topikok

  • egy_siraso: ZALÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁN! (2014.10.16. 10:21) Céges autó
  • Bartush: Szerintem is gáz, hogy "webcam modell", hát jó megnevezés... (2012.11.02. 18:26) Webcam
  • scal: aha, egy könyvnél (hacsak nem életrajzi) a 90%-a kitalált ezért fikció, egy blognál (ami névtelen)... (2012.10.27. 18:17) Újra formában
  • Plumeria: Mivan, azonnal úgy beleszerettél a Medencés csajba, h megint nem blogolsz? Ne csináld már, most t... (2012.10.27. 12:07) Csapatépítés
  • aJeti: @Styxx: hehe :D (2012.10.12. 14:38) Lassúság

Linkblog

2009.05.26. 09:03 B. Zalan @ zalan.blog.hu

Film, pezsgő, szopás

Írt tegnap a Pultos csaj, hogy amíg megvan neki, nem akar átjönni, mert annyira kíván, hogy nem bírná ki, és szerinte részemről kellemetlen lenne.

Persze válaszoltam, hogy oké, hogy az első napokat kihagyjuk, de amúgy egyáltalán nem zavarna.

Átjött, néztünk egy filmet, hozott pezsgőt, megittuk, aztán leszopott, és mentünk aludni. Tényleg nem akart semmit.

 

22 komment

Címkék: szex szopás pezsgő pultos csaj


A bejegyzés trackback címe:

https://zalan.blog.hu/api/trackback/id/tr731143746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bonboni 2009.05.26. 12:24:51

Nem akart semmit...de mégis adott :) Rohanó világunkra fogható, hogy mindent megtagadással indítunk, s aztán mégiscsak lesz mindig valami? Az igazság Zalán az, hogy így, egyszerűen csak felizgatott, de ha azzal indított volna, hogy viszek pezsgőt, de leakarlak szopni...nos lássuk be, ma már rajonganál is a csajért, már csak a vulgaritása miatt is, amiről tudjuk hogy nem feltétlen alpáriság. :) Kár lett volna kihagynia, mert egyszer élünk, csak a minőség nem mindegy hogyan, ez tény!

Incifinci · http://incifinci14.blog.hu/ 2009.05.26. 22:53:04

@bonboni:" de ha azzal indított volna, hogy viszek pezsgőt, de leakarlak szopni...nos lássuk be, ma már rajonganál is a csajért, már csak a vulgaritása miatt is, amiről tudjuk hogy nem feltétlen alpáriság" Hát ez az, ezt nem fogom én soha megérteni. Ha cicázik egy kicsit a csaj, mindig az van, hogy persze mert csak hülyíti a faszit. Pedig nem! De mint te is mondod, egy nő soha nem fejtheti ki őszintén mit is szeretne, mert akkor már vulgárisnak és kiábrándítónak titulálják. Én mért nem mehetek úgy oda egy faszihoz, hogy azt mondjam neki:- Szexelni szeretnék veled, feljössz hozzám?! Vagy:- Olyan izgató vagy, hogy kicsúszok tőled a bugyimból, megnézed?! Vagy, hogy nagyon alpári legyek: Betyár durvák az emlőim, pinán basznál fasszal?!


És most tudom, hogy ti is leírtok az alapján amilyen szavakat használtam, de LESZAROM, így nyomatékos a dolog. Valamint teljesen mindegy, hogy milyen szavakat és hogyan használok, vagy használnak a lányok a szex minősége nem azon múlik. Az olvasottak alapján is csak az tudom mondani, hogy hiába mutatja magát KisÉdes is kifinomultnak és monogámnak, attól még egy rakás szar volt vele a szex. Na akkor most mi a jó? A kifinomultság, vagy a vulgaritás?! Szerintem abszolút nem ezen múlnak a dolgok.

a katona fehérben 2009.05.27. 09:44:56

@Incifinci: Azt mondod, hogy "nem teheted", de vajon próbáltad-e már ezeknek a szövegeknek bármelyikét? Lehet, hogy meglepődnél ám...persze nem mindenkinél jönne be, de ez pont ugyanígy van a csajozós szövegekkel is.

Incifinci · http://incifinci14.blog.hu/ 2009.05.27. 10:52:00

@a katona fehérben: Hogy ne próbáltam volna, már csak a megbotránkoztatás kedvéért is. Meg persze azért, hogy röhögjek egy jót azokon a nagy dumás, macsó faszikon akik azt hiszik, hogy a nemi aktus létrejötte rajtuk és a dumájukon múlik. Amikor észrevettem, hogy egy ilyen seggfej játssza nekem az agyát, rögtön a lényegre tértem és megkérdeztem, hogy most akkor dugunk vagy nem dugunk? Majd mint egy hisztis picsa akinek rózsaszín helyett, narancssárgára festette a körmös a körmét, elkezdett ordenáré hangon rohamot kapni, hogy én hogy lehetek ennyire sekélyes, hiszen ő csak beszélgetni szeretett volna velem. Persze mind ezt miután már jóval a beszólásom előtt meginvitált a lakására?! Persze pontosan erre a reakcióra vártam, csak meg akartam róla bizonyosodni, meg egy poénnak is jó volt,én legalább is jót mulattam a szitun.
Nekem vhogy mindig jobban bejött, ha egy faszi pontosan a tudtomra adja mit is szeretne, persze normális felnőtt ember módjára. Attól még lehet beszélgetni, hogy tudjuk egymásról, hogy legszívesebben most azonnal széttépnénk a másikat. és legalább nem kellenek a felesleges körök.
De teszem hozzá, a szókimondásom ellenére, eddig még mindig az " átjössz egy kávéra?" kérdéssel értem el legtöbbször a célomat. Ez lényegre törő, abszolút nem átlátszó, mert mind a ketten tudjuk mit akarunk és még csak nem is vulgáris.

a katona fehérben 2009.05.27. 12:36:00

@Incifinci: Köszi a választ. Viszont nem egészen tudom összepasszintani az előző hozzászólásoddal, vagy valamit nem jól értettem. Nem arra gondoltam, hogy lerázó, provokatív vagy szarvletörő szövegnek alkalmaztad-e, hanem hogy olyan helyzetben merted-e használni, amilyet ott felvázoltál, kvázi pickup line-ként? Mert lássuk be, teljesen más a két kontextus...

Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2009.05.27. 15:57:36

@Incifinci: Egyetértek veled, de nem lehet mindenkinek megfelelni. Én is találkoztam már jó pár olyan pasival, akinek akkora volt az arca, hogy már szinte "rettegtem" tőle. Ráadásul együtt kellett vele dolgoznom, aztán mikor már megelégeltem a dolgot akkor megmondtam neki, hogy jó akkor is és most akarom! Valami érthetetlen okból, pont nem akarta.

Mindig lesz olyan pasi akivel ha egy kicsit kedvesebb az ember, akkor egyből azt vágja le, hogy irány az ágy, aztán mikor visszautasítod akkor egyből azt mondja hogy hülyítetted. De ha íy működne a világ akkor mindenkivel bunkónak kellene lennem, akivel nem akarok lefeküdni?

Az már megint más tészta, hogy a csajokat általában akkor is meg akarják dugni, ha nem mondja ki mit akar.
Értsd: Én akkor dugok amikor akarok, egy pasi akkor, ha összejön neki!

Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2009.05.27. 16:11:40

Írtam egy tök hosszú kommentet ide, de baszakszik a rendszer....:) Nem írom le megint!

Incifinci · http://incifinci14.blog.hu/ 2009.05.27. 21:41:06

@Bogi24: "Értsd: Én akkor dugok amikor akarok, egy pasi akkor, ha összejön neki! " Ez így van! Hál'Istennek:-)

@a katona fehérben: Neeem azért úgy nem mertem alkalmazni,mert pontosan tudtam mi lesz a reakció!
Ha én is igazán akartam vmit, akkor persze, hogy nem vágtam magam alatt a fát:-)))

a katona fehérben 2009.05.28. 09:55:20

@Bogi24: Ennek az utolsó mondatnak legfeljebb az első fele lehet igaz, és persze egy pillanatig se hidd, hogy bárkit megkaphatsz, pláne nem mindössze azért, mert nő vagy. Ugyanakkor több olyan férfit is ismerek, aki éppúgy szinte bárkivel képes összejönni. Erre jól körülhatárolható módszerek vannak - nem olyan bonyolultak ám a nők, mint amilyennek hiszik magukat, és csak azok fölött van hatalmuk, akik hagyják magukat befolyásolni általuk (mint ahogy például Zalánunk nagyon bölcsen nem hagyja). Veszélyes dolog az általánosítás... (Meg az önteltség is.)

@Incifinci: Ha sosem alkalmaztad az említett körülmények között, akkor vajon honnan tudod olyan biztosan, hogy mi a reakció? És ha már nem tetted, miért rovod fel a világnak vagy "a pasiknak", hogy "egy nő sosem fejtheti ki őszintén, amit szeretne", amikor ezt semmi sem tiltja, csak a saját félelmed?

Jadedreams 2009.05.28. 12:39:00

Saját tapasztalat, ha én térek rá a lényegre, finoman, virágnyelven, vagy bele a középibe, az esetek többségében bizony megfutamodnak. Szóval akkor hol a bibi?
Ha már mi Nők átvettük a kezdeményezést, mert a pasi esetleg kicsit tutyimutyi, akkor már hárítanak, mert hát mégse állapot, hogy mi...

jadviga79 2009.05.29. 10:47:40

@Jadedreams:

Teljesen egyetértek veled, ha a nő kezdeményez, tuti elszaladnak. De mire a pasi lép valamit, addigra én már hatszor lekapartam a falat...
Nem mondom, hogy mindig ez a helyzet, de előfordul, sokszor. Nincs mit tenni, várni kell, hagyni hogy levadásszanak, nem szabad elvenni az élményt, jobban járunk... :)

Jadedreams 2009.05.29. 20:11:18

@jadviga79:
Volt olyan nálam is, hogy hárítottam, hárítottam, aztán bele szeme közepébe:Jó akkor menjünk, most van kedvem!
Fülét farkát behúzta, hogy ő nem úgy gondolta...

Persze vadásszanak, de néha már kissé unalmas, hogy egy helyben toporognak.

Kristopher · http://lelkirakat.blog.hu 2009.06.02. 09:08:17

Azért ez nem így megy. Ki kell állnom a férfitársaim mellett! Igen, sok olyan pasi van (pláne fiatalon), akik nem mernek kezdeményezni, ezért nem nyerők. De a reakció a női kezdeményezésre nem fül-farok behúzás. Egyszerűen nem egy olyan nőre van szükségünk, aki át akarja venni a hódítás szerepét. Másszóval: nem a "jajj, megijedtem", hanem a "nekem nem erre van szükségem" az érzés bennünk.

Persze megértem a falkaparós várakozás problémáját. Ilyen esetre én inkább a bátorítás eszközét ajánlom.

SassyGurl 2009.06.02. 20:34:39

@kree: Én ha belehalok sem szoktam kezdeményezni, ez a férfi reszortja!

jadviga79 2009.06.03. 22:46:52

@Jadedreams:

a lerohanás az tuti nem jó... :)

@SassyGurl:

szex terén naná, csak, ha le akarsz valakit koptatni, akkor szabad lerohanni, tuti recept! :)

jadviga79 2009.06.03. 23:10:24

@kree:

igen, köszi a tippet, erre jutottam magam is és működik is. :)
Viszont a türelem továbbra sem az erősségem, de ez így végülis csak nekem okoz problémát. :D

Egyébként, hogy a nőkre is ráhúzzam a vizes lepedőt, bár nem szeretnék általánosítani, de nálam pl. az is előfordult, hogy zavaromban nem adtam elég visszajelzést, bátorítást, csak menekültem a kínos szituációból, hisz a pasi azért tetszett. Na innentől nehéz dolga volt egy visszahúzódóbb pasinak...

Kristopher · http://lelkirakat.blog.hu 2009.06.04. 10:55:47

@SassyGurl, @jadviga79: Akkor tudjátok miről beszélek :) Jadviga már a másik végletet is pedzegeti. Igen, nehéz a pasinak azt megállapítania, hogy a csaj azért nem reagál sehogy, mert zavarban van, vagy azért, mert le akarja koptatni :)

Ezért igaz, hogy a "szerelemben" nincsenek szabályok. De azért akad 1-2 általános érvényű megállapítás - amelyekre mindig van kivétel :)

jadviga79 2009.06.04. 11:20:38

@kree:

viszont néha azért lehettek volna kitartóbbak is, hogy teszteljék a dolgot, vagy egyértelműsítsék, hogy mit akarnak... és én mit akarhatok... :))

szerencsére ezekkel a megállapításokkal ma már én is tisztában vagyok

Kristopher · http://lelkirakat.blog.hu 2009.06.04. 11:59:45

@jadviga79: :))
Igen, erről ódákat lehet zengeni, hogy a férfi miért nem jön rá, hogy a Nő mire gondol... Sajnos nem vagyunk gondolatolvasók. Bár lehet, hogy inkább szerencsére :)

Lehet Neked se lenne jó, ha a pasi tudná rögtön mit akarsz! Ha az ŐSZINTE vágyaidat meglátja, könnyen kijátszhatja őket. Van egy olyan érzésem, hogy Zalán postolónk is hasonlóan jár el.

jadviga79 2009.06.04. 13:02:48

@kree:

Ezek szerint a pasik kitartásának kérdésében egyetértünk? :D

:) Háát, lehet hogy jobb, ha nem tudják, épp mire gondolok.... de mindenesetre így tűnik érdekesebbnek a játék. :)

Egyébként pedig vannak olyan esetek, amikor éppenséggel jobb semmit sem reagálni. Találkoztam már olyan bájgunárral, akinél jobb lett volna erősen palástolni a szimpátiámat, mert csak az aktuális topcsaj meghódítása volt a cél, és amikor erre rájöttem, az bizony nagyon rosszul esett. Szóval nincs mindenkorra alkalmazható recept, de a tapasztalat azt hozza magával, hogy hamarabb rájön az ember milyen verziók játszódhatnak le a másik fejében, vagy mire megy ki épp a játék.

SassyGurl 2009.06.09. 21:40:00

@jadviga79: hát szex terén azért néha én veszem át az irányítást (no persze csakis az állandó partnereknél! :) Amúgy ismerkedésnél elég szendécske vagyok.
eXTReMe Tracker
süti beállítások módosítása